Schedule

Thursday, March 17, 2016

  • Welcome Reception (with food!) - Thu 5pm-7pm - 2 hours
  • Slot 1 - Thu 7pm-12am - 5 hours

Friday, March 18, 2016

  • Slot 2 - Fri 9am-1pm - 4 hours
  • Slot 3 - Fri 2pm-6:30pm - 4 hours, 30 minutes
  • Slot 4 - Fri 8pm-12am - 4 hours

Saturday, March 19, 2016

  • Slot 5 - Sat 10am-5pm - 7 hours
  • Slot 6 - Sat 7pm-12am - 5 hours

Sunday, March 20, 2016

  • Slot 7 - Sun 11am-5pm - 6 hours
  • Wrap Party (with food!) - Sun 5pm-7pm - 2 hours
  • Slot 8 - Sun 7pm-12am - 5 hours

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer